Vi säljer VINTAGE & SECOND HAND

Alla varor i shoppen är vintage & second hand. Det innebär att de under årens gång fått viss patina och charmig brokighet. Jag lägger högsta vikt vid att informera om skicket på varan, i form av tydliga produktbilder och produkttexter. Jag ber dig därför att noga läsa igenom den informationen innan du lägger din beställning, för att inte riskera att varan inte uppfyllde dina förväntningar.

Alla plagg har tvättats innan de kommer ut i webbshoppen. Jackor, hattar och kläder av ull som inte rekommenderas att tvätta för hand, låter jag ligga i frysen och därefter hängs de ut på vädring. Skor putsas och behandlas med ett naturligt skofett. Jag är alltså noga med att varan du får hem ska vara fräsch och kännas som ny.


Betalning

Vid köp på vintagehuntress.se accepterar vi betalning med kort eller Klarna. Vill du betala med Swish, kontakta mig via mail med vilken vara du är intresserad av så hjälper jag dig vidare.

Du får en bekräftelse på genomförd betalning via E-post, var därför noga med att fylla i korrekt E-postadress när du lägger din beställning.


Leverans & fraktkostnad

Vintage Huntress drivs helt av en person (Marie) och jag gör mitt bästa för att skicka ut din beställning inom 2 arbetsdagar, oftast skickar jag samma dag eller dagen därpå. Leverans sker alltså inom 2-5 dagar efter beställning.

Kläder, skor, accessoarer och heminredning skickas spårbart med Postnord. Frakt inom Sverige kostar 60 kr, vid ordrar över 700 kr erbjuder jag fraktfritt. Du kan också välja avhämtning i mitt showroom i Örby som alternativ och betalar då ingen fraktkostnad (välj "Avhämtning i Enskede 0 kr" som fraktalternativ i kassan.

Möbler och större föremål skickas ej, dessa kan hämtas ut i mitt showroom i Örby. När du kommer till kassan väljer du "Avhämtning i Enskede 0 kr". Vintage Huntress kontaktar dig efter genomfört köp och vi hittar en tid som passar för upphämtning. Om du saknar möjligheten att hämta varan själv, hjälper jag gärna till att rekommendera företag som erbjuder leveranstjänster i Stockholmsområdet.

Vintage Huntress ansvarar ej för skador som skett under leverans av fraktbolagen. Jag packar alltid varorna noggrant för att de inte ska skadas under transporten. Det är möjligt att lägga till en försäkring av din vara, kontakta mig då för att få en kostnadsuppgift.

Leverans sker i dagsläget endast inom Sverige, men kontakta mig om du önskar leverans till ett annat land.


Vintage Huntress skickar miljövänligt!

Jag väljer packmaterial av papper, miljövänligt och återvunnet material. Kläder skickas i E-handelspåsar av papper som kan återvinnas och större varor skickas i återvunna kartonger.


Ångerrätt

Vid köp på vintagehuntress.se har du enligt distansköplagen 14 dagars ångerrätt på din beställning. Du får packa upp och granska varan, men den får då inte ha använts och ska returneras i samma skick som den levererades. Vänligen ha i åtanke att alla varor är vintage och i begagnat skick. Läs mer om detta under rubriken "Om att handla vintage" överst på denna sida.

Vi betalar tillbaka motsvarande det belopp du vill returnera, så snart som möjligt men senast inom 7 arbetsdagar från att vi har mottagit returen. Pengarna sätts tillbaka på samma kort som du använde vid beställningen.

Varor som har hämtats ut på mitt lager eller som har köpts under en "pop-up"-försäljning har ingen ångerrätt. Därför ber jag dig då att noga granska varan på plats före köp.


För retur av en vara

Kontakta mig på [email protected], så hjälper jag till med hur du går tillväga.
Obs, Vintage Huntress står inte för returfrakten.


Reklamation

Skulle det vara något fel på en vara som inte orsakats av fraktbolaget under leverans och som heller inte har beskrivits i produkttexten, står Vintage Huntress för returfrakten. Kontakta mig med information om felet så hjälper jag dig vidare.

Vänligen ha i åtanke att alla varor är vintage och i begagnat skick. Läs mer om detta under rubriken "Om att handla vintage" överst på sidan.


Färgåtergivning

Jag försöker återge en så tydlig bild av varans färg i produktbilderna. Olika datorskärmar och smart phones, samt ljusstyrka på skärmen kan dock påverka hur du upplever varans utseende. Har du någon fundering eller vill se fler bilder? Hör av dig så hjälper jag gärna till.


Vill du sälja något till mig?

Har du heminredning, kläder eller skor som behöver ett nytt hem? Jag säljer ej varor på kommission, men är intresserad av att köpa varor som passar mitt utbud. Ta en titt här på hemsidan, har du något att sälja som du tror passar in? Välkommen att höra av dig!


Kontaktuppgifter

Jag finns på mail och Instagram som jag ser över dagligen, hör gärna av dig vid funderingar!

Mail

[email protected]


Instagram

@vintagehuntress.se
(Kontakt via DM)